Vilac Дървено колело за баланс

Марка:Vilac

Код на продукт:1024

Цена: 149.90лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Колелото за балансиране е подходящо за деца над 3 години. Изработено от дърво, с регулируема във височина седалка, непомпащи се гуми и система за издаване на допълнителен звук при движение /може да се сваля/.

Подходящ подарък за първо колело, подобрява баланс и координация.

Размер на колелото сглобено: 75 х 37 х 53 см

Размер на опаковката: 64 х 18 х 32 см

Изисква монтаж от възрастен

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Клиенти закупили този продукт купиха също