Vilac Дървена кола за бутане

Марка:Vilac

Код на продукт:1009

Цена: 125.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Дървен, ретро автомобил за бутане, подходящ за прохождащи деца. Дръжката на колата е с регулираща се височина, а в каросерията на автомобила има много място за играчки. Колелата са с гумено покритие за  редуциране на шума при движение.

  • Размер на опаковката: 45*47*29 см.
  • Размер на играчката: 44*47*30см.
  • Материал:дърво
  • изисква монтаж

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също