Vilac въже за скачане сладолед

Марка:Vilac

Код на продукт:3010

Цена: 18.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, въже, скачане

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Ако сте били дете през 80-те със сигурност ще харесате идеята Вашето дете да се забавлява, както и вие, когато сте били дете и да изчерпа поне малка част от неизчерпаемата си енергия.

Помните ли колко беше забавно да скачате на въже като дете?

Въжето е с дължина 2 метра с дървени дръжки под формата на сладоледи.

за деца над 5 години

размер: L 2 метра

материал: дърво, найлон

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също