Vilac влакче за дърпане със свирка

Марка:Vilac

Код на продукт:7715

Цена: 50.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, влакче, свирка

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Дървено влакче за дърпане по дизайн на Ingela P. Arrhenius от фреската фирма Vilac. Влакчето си има машинист, а в края на въженцето за дърпане има дървена свирка, с която влакчето може да "дава сигнал", когато спира на някоя гара. Играчката е изработена от леко дърво и боядисана с безвредни бои на водна основа. Колелетата имат силиконов кант по средата за редуциране на шума при движение.

Размер на играчката: 17 x 14 x 9 см

Размер на опаковката: 18 x 14.5 x 13 см.

Възраст: +18 месеца

Материал: дърво

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също