Upixelbags Ръчна чантичка Upixel 01

Марка:Upixelbags

Код на продукт:WY-B001-TT

Цена: 39.00лв.
Количество:

Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Практична, стилна чанта с патентован силиконов панел с размери 23x16, която ви дава 368 позиции за вашите идеи. Чантата е изработена от висококачествен издържлив плат. Вътре ще намеритеорганайзер с четири отделения за лични вещи, мобилен телефон, козметика и монети. Заедно с чантата ще получите набор от прибл. 120 пиксела с мини галерия от четири снимки с идейни вдъхновения. За по-напреднали в проектирането можете да закупите и допълнително комплект пикселни точки в 24 цвята.

Размери: 13.5 х 18 х 5.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също