Upixelbags Несесер за моливи Upixel 02

Марка:Upixelbags

Код на продукт:WY-B002-WD

Цена: 25.00лв.
Количество:

Pixelbags ще ви отведе в света на Pixel Art, където можете да бъдете себе си, да бъдете неповторими и можете да превърнете всяка идея в 8-битова графика или просто да се забавлявате.
Pixelbags Ви предлага безкрайни възможности да изразявате мисли, чувства и настроения. Освободете се от скуката! Създайте уникална раница, портфейл, кутия за моливи или чанта! Бъдете с различна раница или чанта всеки ден!

Цветeн несесер с патентован силиконов панел с размери 33x пиксел точки, което означава, че имате 330 позиции за изразяване на вашите идеи. С несесера получавате набор от прибл. 60 пиксела безплатно. За по-напреднали в проектирането могат да бъдат закупени отделно комплекти пикселни точки в 24 цвята.
Размери: 10.5 х 21.5 х 4.8 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също