Topgal Street HIT Анатомична раница GRAFFITI

Марка:TOPGAL

Код на продукт:HIT 889

Цена: 134.90лв.
Количество:

Раница за училище, подходяща за момичета с две големи отделения и актуален дизайн от колекцията Street Hit на Topgal. В задното отделение е скрит допълнително подплатен джоб за лаптоп или таблет (до 15.4 "), като същевременно осигурява достатъчно пространство за книги и учебници.  Двата предни джоба също са с голям обем и са подходящи са носене на кутия за храна или несесер. Страничен, мрежест джоб за бутилка и още един с цип за дребни вещи. Раницата е с твърд, анатомичен гръб и вградена алуминиева рамка за допълнителна стабилност и усилване на конструкцията, както и каишка за пристягане на гърдите, за допълнителна фиксация.

Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ).

  •  Анатомично оформен гръб
  •  Подвижна алуминиева рамка в задната част за по-голяма стабилност на конструкцията
  •  Подплатени и регулируеми презрамки
  •  Допълнително закопчаване на гърдите
  •  Светлоотразителни елементи отпред и на презрамките
  •  Материал: 100% полиестер
  •  Капацитет 9 кг.

Размери: 44 x 21 x 30 cm

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, ергономични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.