Ортопедична, ученическа раница с две основни отделения и два предни джоба. Предното отделение има вътрешен джоб с цип за дребни предмети, за по-добро организиране. Чантата разполага и с два предни джоба, които са подходящи за съхранение на несесер, кутия за храна или дребни предмети, ключове, химикалки, портмоне, телефон и други. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а другата специално пригоден ремък за закачване на спортна торба. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и малка дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален, патентован материал, оборудвано е с пластмасови крачета, а долните ръбове са допълнително подсилени. Презрамките на раницата се регулират както отдолу, така и отгоре, което е предпоставка за максимален комфорт. Каишката за пристягане на гърдите служи за допълнително фиксиране на раницата, с цел оптимално разпределение на тежестта.

  • Размери на раницата:    41 x 30 x 23 cm
  • Материал: 100% полиестер
  • Анатомичен гръб с алуминиева шина за по-голяма стабилност на раницата. Шината се вади по желание.
  • Магнитно захващане на висящите краища на презрамките
  • тегло: 1.00 кг
  • Капацитет: 7.00кг
  • подходяща за деца от 2 до 5 клас

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също