Topgal Ортопедична раница machines

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 785

Цена: 134.90лв.
Количество:

Ортопедична раница за най-малките. Моделът е уникално съчетание между раница и куфар. Разполага с едно основно отделение с две вътрешни термо прегради, които позволяват съхранение на кутия за храна или вода без опасност от намокряне и замърсяване на учебниците. Раницата има и страничен, еластичен джоб за бутилка, както и ремъци за закачване на спортна торбичка. Отпред има два допълнителни джоба, единият с вътрешен джоб с цип, подходящи за несесер и други дребни вещи. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. Раницата има уникална система на отваряне на 360° чрез тик-так копчета.

  •         ергономична форма
  •         твърдо дъно и страни
  •         анатомичен гръб
  •         регулируема каишка за гърдите, която позволява оптимално добро разпределение на тежестта
  •         подвижна алуминиева рамка за допълнителна стабилност
  •         широки, дебели, регулируеми презрамки
  •         комфорт и безопасност

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка. Дъното на чантата е изработено от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Краищата на презрамките са с магнитно прихващане.

  • Размери на раницата:    37 x 19 x 28 cm
  • Материал: 100% полиестер
  • Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени, ортопедични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също