Topgal Ортопедична раница Formulas

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 866

Цена: 119.90лв.
Количество:

Ортопедична раница с три отделения и анатомичен гръб с подходящи размери за ученици след 1 клас. Раницата разполага с две големи отделения и едно по-малко. Едното отделение е с твърда, вътрешна преграда, изработена от дебел, здрав материал, което прави изключително удобна организацията на учебниците. Задното отделение има малък джоб с цип, подходящ за мобилен телефон или портфейл. Предния джоб има ключодържател и е подходящ за съхранение на несесер, кутия за храна и други дребни предмети. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. Раницата има подвижна, алуминиева шина на гърба за по-голяма стабилност и магнитно прихващане на краищата на презрамките.

  •         ергономична форма
  •         Анатомичен гръб
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         подвижна алуминиева рамка
  •         презрамки с регулиране в горната и долната част
  •         комфорт и безопасност
  •         подходяща за деца от 2 до 5 клас

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата специален ремък за закачване на спортна торба, така че да не се налага тя да се носи отделно. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, здрава, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:    41 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.16 кг. (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.