Topgal ергономична раница chip

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 742D

Цена: 99.90лв.
Количество:

Анатомична ученическа раница с две отделения и допълнителен преден джоб. Две големи отделения, които побират всички необходими учебници и помагала. Едното отделение има вътрешен джоб цс цип за дребни предмети. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер, портмоне и др.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите
  •         регулируеми презрамки
  •         комфорт и безопасност

От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка. От двете страни има специални ремъци за закачване на торба за спорт или др. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия и пластмасова дръжка за носене в ръка. Дъното на чантата е изработена от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата:   40 x 19 x 29 см
Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.840 гр.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници
с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също