Topgal Анатомична раница Stars

Марка:TOPGAL

Код на продукт:CHI 867

Цена: 129.90лв.
Количество:

Анатомична, ученическа раница с две отделения и два допълнителни предни джоба. Отделението най-близо до гърба е подходящо за съхранение на най-тежките помагала, а средното е с най-голям обем и побира всички необходими учебници и помагала. В него има и допълнителен джоб с цип за мобилен телефон, портмоне или други дребни вещи. Предните джобове са подходящи за съхранение на несесера, кутия за храна или други вещи, които искате да бъдат отделени от учебниците. В горният джоб има и карабинер за ключове. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. От едната страна ще намерите скрит, еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката със спортен екип или гуменки.

 •         ергономична форма
 •         анатомичен гръб
 •         регулируема каишка за гърдите за по-прецизна фиксация
 •         подвижна алуминиева рамка за допълнителна стабилност на раницата
 •         ергономични, регулируеми презрамки както в долната, така и в горната част за оптимален комфорт
 •         подсилено дъно с пластмасови крачета

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване. Краищата на презрамките се захващат с магнит за допълнително удобство. Дъното на чантата е изработено от твърд материал ( TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин ), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

 • Размери на раницата:    41 x 21 x 30 cm
 • Материал: 100% полиестер
 • Подходяща за деца от 2 до 5 клас
 • Тегло: 1 кг.
 • Капацитет: 7 кг.

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени, анатомични гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.