STAR WARS Хилядолетният сокол - Millennium Falcon 1:72

Марка:Revell

Код на продукт:006694

Цена: 139.90лв.
Количество:

Американската компания Revell започва изторията си в далечната 1945 и от тогава е лидер в производството на хоби продукти с най-високо качество.
Хоби комплектите са образовали и вдъхновявали не едно поколение. В продължение на повече от шест десетилетия, любители от всички възрасти споделят една и съща страст за моделиране и са се доверили на марката Revell.
Mоделът на Revell представлява детайлно копие на имперския космическия изтребител TIE Fighter от филмовата поредица "Междузвездни войни" в мащаб 1:72.

Брой части: 70
Дължина на модела: 37.5 cm

Елементите са от здрава пластмаса и са предварително оцветени. Моделът е лесен за сглобяване и не изисква лепило.
Комплектът съдържа:

  •     елементи за сглобяване на модела
  •     инструкция за сглобяване на модела

Размери на опаковката: 58 х 38 х 7 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също