SmartGames логическа игра пеперуди

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG495

Цена: 26.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Разтвори криле... и позволи на интелекта си да полети!

Можеш ли, използвайки умът си да създадеш великолепни пеперуди от произволни части? Играта е забавно предизвикателство с 48 предизвикателства чрез плъзгане да създадеш различни варианти на картината, с различни нива на трудност.

Една перфектна игра за пътуване или тихи занимания вкъщи.

Играта съдържа: игрално поле с място за съхранение на елементите, 8 парчета пъзел и книжка с 48 предизвикателства и решение.

Възраст:+6

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също