SmartGames логическа игра експедиция северен полюс

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG205

Цена: 39.90лв.
Количество:


Използвайте ума си и запазете рибата във водата, а мечките на острова с новата игра на белгийската фирма SmartGames – Експедиция Северен Полюс. Тази логическа игра има два игрови модела : един с включен ескимос в кану или ескимос върху леда. Изиграйте всяко едно предизвикателство и в двата игрови модела и вижте как тотално ще се промени решението. Играта съдържа 80 предизвикателства, за една безкрайна главоблъсканица.

Начин на игра: изберете предизвикателство и го поставете на игралното поле, изберете игровия модел( с ескимос в кану или с ескимос на леда) Наредете останалите парчета пъзел върху игралното поле, така че рибата да е в морето, а мечките на сушата. Има само едно решение на всяко предизвикателство.

Играта съдържа: игрално поле от висококачествена пластмаса, 7 парчета пъзел и книжка с 80 предизвикателства(40 + 40 в зависимост от игровия модел).

Възраст : 6 до 99

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също