SmartGames игра pool party

Марка:SmartGames

Код на продукт:SG431

Цена: 27.90лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето. Игрите Smartgames предоставят комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомагат развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението на децата да играят заедно с други деца, да броят, развиват тяхната фантазия, креативност и пространствено мислене.
60 предизвикателства с увеличаваща се степен на трудност. Постави пингвините във водата, както е показано във всяко предизвикателство и след това нареди ледените блокове около тях. Избери предизвикателство. Убеди се, че игралното поле е в точната позиция, както е показано и постави пингвините във водата. Постави всичките 4 ледени кубчета върху игралното поле без да покриваш пингвините. Има само едно вярно решение.

Съдържание: 4 ледени блока в различни форми, 4 пингвина, игрална дъска с прозрачен капак за по- лесно съхранение и книжка с 60 предизвикателства и решения

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също