Sepp Jeux магнитна игра животни - Полинезия

Марка:Sepp Jeux

Код на продукт:4ITBANI

Цена: 52.00лв.
Количество:

Магнитна игра за деца над 3 години, специално създадена с големи части в пастелни цветове.
Комплектът съдържа 12 листа с цветни пейзажи с размери 195 x 150 мм, 1 магнитна дъска с размер 225 x 180 см и 37 меки магнита (размер 43 мм), с помощта на които децата могат да създадат забавни животни, обитаващи екзотичните острови - птици, делфини, рачета и др.

Размери на опаковката: 225 x 270 x 40 мм.

С над един милион продукти, продавани всяка година, Sepp (Франция) е експерт в производството на магнитни дъски, магнитни поврхности и магнитни игри. Магнити - това означава Sepp!

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също