Robotime T-Rex – 85 части

Марка:Robotime

Код на продукт:T-Rex–85

Цена: 39.90лв.
Количество:

Формирането на “зелено” мислене и поведение, естествено започва в детска възраст. Подарете на децата си екологични играчки! Конструктори с добавена стойност като материали, качество и образователен елемент.

Най-страховитият хищник от периода креда. Наричан Rex (владетел, цар), този звяр е бил с височина 6 метра и дължина от 15 метра. Тежащ 5 тона и с 30 сантиметрови зъби, ужасяващ рев и свиреп нрав, той напълно заслужено носи титлата „Rex“.

Дървен 3D пъзел
Сглобява се от 85 бр. дървени части
Задейства се от звук – звуков сензор.
Изпълнява три различни команди:
- плеснете с ръце веднъж – T-Rex започва да ходи и ръмжи
- плеснете два пъти – T-Rex се обръща на дясно и ръмжи
- плеснете три пъти – T-Rex се обръща на ляво и ръмжи

Размери:314/121/220мм
Просто плеснете с ръце и този звяр ще ‘оживее’…

В комплекта не са включени батерии.
Сертификати: CE,RoHs,EN71,ASTMT 963

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също