Pigna Раница за детска градина Looney Tunes

Марка:Pigna

Код на продукт:0213815

Цена: 15.00лв.
Количество:

Вероятно няма друг бизнес в Италия, който толкова успешно да е обвързал имиджа си, така неразривно с производствения сектор, в който работи, както Cartiere Paolo Pigna. Преди раждането на рекламата и преди активното използване на съвременните форми на реклама, тетрадките Pigna успяха да влязат в ежедневието на поколения ученици и студенти. Всяка година компанията инвестира значителни финансови ресурси в научни изследвания и технологично развитие. Това е причината Pigna да е в състояние бързо да отговори на нуждите и очакванията на новите пазари "с дух, който съчетава гордост от миналото, ангажимент за настоящето и желание да инвестират в бъдещето".

Раница за детска градина Looney Tunes с едно основно отделение, със затягане с връзка и капак. Две странични джобчета и допълнителен джоб отпред.

Размери: 19х21 см.

Р

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също