Petitcollin кукла Анибейби

Марка:Vilac

Код на продукт:682801

Цена: 71.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, Petitcollin, Кукла

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.
Куклата Анибейби е мека, лека и нежна кукла подходяща дори и за бебета над 10 месеца. Тя е супер мека и приятна на допир, има сини очички, които се затварят и отварят. Изработена е от супер мек винил, който е приятно парфюмиран без фталати.

Размер на куклата: 28 см

Пере се в пералня на 30 градуса

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също