navir Шпионски перископ

Марка:Navir

Код на продукт:3020

Цена: 35.00лв.
Количество:

NAVIR е италианска компания, която повече от 40 години произвежда образователни играчки с оптика. Технологичните иновации и използването на сертифицирани материали са позволили компанията да се позиционира на световния пазар като лидер чрез продажбата на своите продукти.
Съответствието с всички параметри и стандарти, които отговарят за защита на крайните потребители, заедно с високите технологии, дизайн и съотношение качество / цена правят играчките уникални и абсолютно неподражаеми.

Изследвайте и шпионирайте над стени и зад ъгли с този забавен, цветен перископ!

Оптичен уред, състоящ се от телескопична тръба и огледала, който позволява наблюдение от позиция, от която прякото наблюдение е невъзможно.

Размери: 32 х 12.5 х 7.5 см.

Разгъване: 16 см.

Предлага се в червен цвят.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също