Navir Изследователски колан

Марка:Navir

Код на продукт:8099

Цена: 49.90лв.
Количество:

Комплект за цялостно проучване, подходящ за всички млади откриватели. Всеки млад изследовател, жаден да преоткрие заобикалящият го свят, всеки малък турист или просто любител на игрите на открито трябва задължително да има изследователски колан, снабден с най-необходимите неща за една експедиция.  Всичко необходимо за всяка екскурзия, удобно прибрано в колан на кръста. Регулируемият колан има специален калъф, алуминиево шише за вода, карабинери, контейнер за насекоми, специален оптичен уред с компас и тефтерче за бележки и записки.

Размери на опаковката: 37 x 20.8 x 7.6 cm

NAVIR е италианска компания, която повече от 40 години произвежда образователни играчки с оптика. Технологичните иновации и използването на сертифицирани материали са позволили компанията да се позиционира на световния пазар като лидер чрез продажбата на своите продукти.
Съответствието с всички параметри и стандарти, които отговарят за защита на крайните потребители, заедно с високите технологии, дизайн и съотношение качество / цена правят играчките уникални и абсолютно неподражаеми.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също