Le Toy Van Дървена къща Mia casa

Марка:Le Toy Van

Код на продукт:H170

Цена: 168.00лв.
Количество:

Имало едно време в Англия... Вдъхновени от разбирането, че децата имат малки ръце и голямо въображение, компанията създава уникална колекция от красиви, дървени играчки. Играчки, които създават условия за прекрасно детство, изпълнено с приключения. LE TOY VAN предлагат широка гама от играчки, започваща от очарователни къщи за кукли до страховити пиратски кораби, с които децата са свободни да измислят свои собствени истории.

Сбъднете мечтата на вашето дете с дървената къща за кукли Mia casa с обзавеждане и кукла на английската фирма Le Toy Van.

Една възхитителна  къща за кукли на два етажа с удобни отвори от всички страни. Интериора на къщата е ръчно боядисан в пастелни цветове. Широкото пространство вътре позволява  на децата да играят, развива тяхната креативност и помага да придобият важни социални умения.

Къщата е направена от дървесина зачитаща всички екологични норми и боядисана с безопасни бои на водна основа.
Размер на къщата: 35 x 45 x 52 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също