KidKraft Къща за кукли Челси

Марка:KidKraft

Код на продукт:10703002KKO

Цена: 375.00лв.
Количество:

Kidkraft е водещ производител на детски мебели и играчки. Основана през 1968 г., компанията е доказан пионер в индустрията в продължение на повече от 40 години. Kidkraft вярват, че всяко дете е индивидуално, с неограничен капацитет за създаване и изследване. Целта на компанията е да вдъхнови децата със силата на въображението и чрез уникалните си дървени играчки!

Къщата Челси е пълна с детайли, които малката госпожица ще заобича - прозорци, които се отварят и красива украса със сърца на покрива. Къщата е обзаведена с 19 отделни компонента, между които пиано и легло на два етажа със стълба. Включва и 2 пластмасови стълбища и три етажа открито пространство, които позволяват едновременно игра на няколко деца.

Подходяща за 10 - сантиметрови кукли.

Размери: 55 см x 33 см x 71 см

Доставя се по предварителна поръчка с авансово плащане по банков път. Срок на доставка при поръчка - 15 работни дни.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също