House of Marbles мотивационна игра с топчета

Марка:House of Marbles

Код на продукт:205008

Цена: 21.90лв.
Количество:

Опитайте един наистина забавен и доказано ефективен метод за превръщане на малкото дяволче в истински ангел! Играта е ефективна система за насърчаване на добро поведение. Бурканът съдържа около 55 бр., различни по размер и цвят топчета, плюс памучна торбичка за по-лесно съхранение. Играта поставя акцент върху положителните неща, които правят децата ви. Използвайте ги, за да стимулирате добро поведение или просто да се забавлявате, играейки.

Подходящо за деца 3 г. +

Размери: 19 х 8 см

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също