House of Marbles игра с карти Old Maid

Марка:House of Marbles

Код на продукт:306551-1

Цена: 3.90лв.
Количество:

 Класическата игра с карти за деца Old Maid, позната повече като "Черен Петър" е подходяща за безкрайни часове забавление за малки и големи. Играта има за цел да се съберат всички двойки еднакви карти. Всеки играч тегли карта от съседа си и ако има същата в ръцете си, сваля двойката еднакви карти на масата. Играта продължава до сваляне на всички двойки и играчът, който остане с картата  Old Maid/Черен Петър, губи играта.

За деца над 3 год.

Размери: 9 x 6 x 1 cm

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също