House of Marbles игра с карти Happy Families

Марка:House of Marbles

Код на продукт:306551-4

Цена: 3.90лв.
Количество:

Класическа игра с карти, базирана на принципа на различните професии, за 2 дo 5 играчи. Щacтливите ceмeйcтвa ca обединени от еднакви професии. Целта на играта е да се съберат пълни семейства (по 4 карти). Играчът, чийто ред е, пита друг играч за конкретна карта от семейството, което събира. Ако другият играч има карта от това семейство, той я дава и след това играта продължава по същия начин с всеки играч. Ако някой играч не разполага с поисканата карта, той отговаря "не е вкъщи" и тогава е негов ред да пита друг играч за конкретна карта. Играта продължава по този начин, докато не се съберат всички семейства. Играчът с най-много карти печели. Едно от правилата гласи, че един играч не може да поиска определена карта, за заблуда на противника. Играта може да се адаптира и за обикновен набор от карти за игра.

За деца над 3 год.

Размери: 9 x 6 x 1 cm

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също