House of Marbles Забавна игра Coconut Shy

Марка:House of Marbles

Код на продукт:30-014

Цена: 29.00лв.
Количество:
Тагове: House of Marbles, игра

Забавен мини вариант на популярната панаирна игра за умения и решителност. Играта се състои в хвърляне на топки по "кокосови орехи" и е била изключително популярна по панаирите през 40-те години. Играчите се опитват да съборят кокосовите орехи от определената предварително дистанция. Всяко попадение носи точка. Най-удачният метод е да поставите топчето в сгъвката на показалеца си и да го изстреляте с помощта на палеца.
Победител е играчът свалил най-много кокосови орехи. Страхотна игра за партита или събирания с приятели и близки. Покажете уменията си!

Комплектът включва 8 дървени стойки (кокосови палми), 8 кафяви топчета (кокосови орехи), 8 червени топчета, дървена платформа за стойките и фон.

Възраст: 5 до 99 г.

Размери: 34 х 22 х 5 см

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също