House of Marbles домино

Марка:House of Marbles

Код на продукт:221251

Цена: 10.90лв.
Количество:

Класическа игра за цялото семейство - доминото може да бъде проста игра, която да играете с децата или много оспорвана битка със сериозни съперници. Плочките са изработени от изключително здрава пластмаса, проектирани да издържат много години ентусиазирани игри!

Възраст: 5 до 99 г.

Размери: 22 х 5 х 2.5 см

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също