Herlitz loop plus ергономична раница + аксесоари racer

Марка:Herlitz

Код на продукт:50007943

Цена: 126.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година.

Ергономична раница с твърд корпус и капак. Твърдо пластмасово дъно, едно голямо отделение с вътрешен разделител, място под капака за ученическа програма и за лична карта, два странични джоба и допълнителен лицев джоб с цип. Регулируеми омекотени презрамки, светлоотразителни елементи. Раниците са изработени от дишащи материали, отблъскващи водата.

  • Размери на раницата: 37 x 31 x 24см.
  • тегло 890гр.
  • обем 15л

Комплектът включва:

  •       спортна торба с размери
  •       пълен несесер 16 части
  •       мек, празен несесер за моливи

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също