Herlitz FLEXY PLUS Ергономична раница + аксесоари formula 1

Марка:Herlitz

Код на продукт:50007622

Цена: 229.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година. Запазената марка на Herlitz - Ergo System ® ES2 е с възможност за корекция според височината и потребностите на детето, за да му осигури максимален комфорт.
Моделът Flexy Plus разполага и с регулируема каишка, която се закопчава през гърдите и осигурява оптимално разпределение на тежестта.

Ергономична чанта - раница с капак. Твърд корпус и дъно, 1 основно отделение с вътрешна преграда, място под капака за ученическа програма и за лична карта, два странични джоба и автоматично закопчаване при затваряне на капака на раницата. V - образни ластици на капака, пригодени за съхранение на връхна дреха. Регулируеми омекотени презрамки с регулируема височина за по-голямо удобство и светлоотразителни части. Раниците са изработени от дишащи материали, отблъскващи водата.
Комплектът включва:

  •         Ергономична раница 39 x 36 x 22см
  •         Спортен сак - 35.5 х 22.5 х 23 см
  •         Пълен несесер - 17 части, размери: 20,5 х 14,5 х 3 см
  •         Кръгъл несесер, празен - 22.5 х 7.7 х 9 cm
  •         Кутия за храна с 2 отделения
  •         Тегло: до 1,2 кg
  •         обем 18л

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също