Herlitz Be.Bag Cube Ученическа раница Spotlights

Марка:Herlitz

Код на продукт:11410172

Цена: 119.00лв.
Количество:
Тагове: Herlitz, Be.Bag, cube, spotlights, 11410172

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година. Запазената марка на Herlitz - Ergo System ® ES2 е с възможност за корекция според височината и потребностите на детето, за да му осигури максимален комфорт.
be.bag раницата e ортопедична, снабдена с Ergo System ES², дишащ гръб. Раницата е с голямо основно отделение с вътрешна преграда, второ отделение и 3 3 допълнителни джоба, единият с вътрешен органайзер за мобилен телефон, химикалки, ключове и др.

  • Размери: 44 x 32 x 23 cм.
  • Обем: 28 литра
  • Материал: Полиестер, 3M
  • Тегло: 1kg

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също