Herlitz Be.Bag airgo Ученическа раница Watercolor Butterfly

Марка:Herlitz

Код на продукт:11409992

Цена: 126.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година. Запазената марка на Herlitz - Ergo System ® ES2 е с възможност за корекция според височината и потребностите на детето, за да му осигури максимален комфорт.
be.bag AIRGO e ортопедична раница, снабдена с Ergo System ES², дишащ гръб, стабилен корпус, допълнителна каишка за гърдите за оптимално разпределение на тежестта. Раницата е с две отделения, едното пригодено за лаптоп и допълнителен джоб във второто отделение, плюс органайзер за мобилен телефон, химикалки, ключове и др.

Вместимост: 18л

Размери: 39x34x19см

Тегло: 0.900 гр.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също