Herlitz Be.Bag Чанта Messenger Squares

Марка:Herlitz

Код на продукт:11437654

Цена: 49.00лв.
Количество:

Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа. Всеки познава Herlitz - повече от 100 години марката е символ на висококачествени и стойностни ученически и офисни артикули.Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги- създаден през 1904 година.

Чантата се отличава с функционалност и уникален дизайн. Разполага с едно голямо основно отделение затварящо се с цип, голям преден джоб с цип и скрит джоб-органайзер с място за мобилен телефин, портмоне, ключове и др.

  •     Регулируема презрамка
  •     Произведена от висококачествени материали
  •     Размери: 38 х 34 х 12.5 см
     

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също