Helvetiq Настолна игра Wonderword

Марка:Helvetiq

Код на продукт:53050

Цена: 20.90лв.
Количество:

Helvetiq започват корпоративната си история със забавна, образователна игра за Швейцария, но успехът ги вдъхновява и днес разширяват асортимента си от игри, които улавят вниманието и карат хората да се усмихват и да открият нoви неща в познатото. Продажбата на серията игри в кибритени кутии стартира през 2014 г. във Франция и Германия и гамата непрекъснато расте.

 

WonderWord - забавна и изненадваща игра на думи за всички.

Играчи: 2-5

12+ години

Време: 30 минути

Целта на играта:

Целта на играта е да се познаят думите, образувани от другите играчи, като се започне от последната буква на думата. Точки се присъждат както за играчите, чиито предположения са верни, така и на тези, които образуват думи-предизвикателства и успеят да отгатнат възможно най-много букви преди да е направено успешно предположение за думата. Първият играч, достигнал 24 точки печели играта.

Комплектът включва:

  • 110 карти с букви
  • 30 кибритени клечки
  • Допълнителни материали, необходими: само молив и хартия

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също