Green Toys пирамида от чашки

Марка:Green Toys

Код на продукт:STK01R

Цена: 27.50лв.
Количество:

За екипа на Green Toys Inc. всеки ден е "Ден на Земята". Компанията е силно ангажирана с устойчивостта и насърчаването на защитата на околната среда чрез стоките, които хората купуват и използват всеки ден и на продуктите за деца, надявайки се да вдъхновят и други да споделят тази страст. Продуктовата гама вклююва класически играчки, произведени от рециклирана пластмаса и други екологично чисти материали. Това помага да се намали използването на изкопаеми горива. Опаковката на всеки продукт е 100% рециклируема, боите са на соева основа и целият производствен процес е ръководен от идеята за подобряване на цялостното здраве и щастие на планетата.

Класическа играчка, състояща се от осем  разноцветни чашки, които могат да се подреждат по големина, а също така позволява малките строители да използват въображението си и да нареждат в произволен ред. Малките могат да развиват своята координация око-ръка, да се учат да разпознават цветовете, докато играят. Най-важното е, че играчката е напълно безопасна. Уникалният дизайн изключва централната ос на класическата низанка. Играчката е изключително подходяща за малки групи в детската градина или забавна игра вкъщи. 

Изработени от 100% рециклирана пластмаса, без BPA, фталати или PVC. Отговарят на FDA стандарти за контакт с храни, лесни за почистване, подходящи за съдомиялна машина. Опаковка от рециклирани и рециклируеми материали, отпечатани със соеви мастила.

Подходящо за: 6+ месеца

Повече за GREEN TOYS

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също