Galt пъзел със звук Превозни средства

Марка:GALT

Код на продукт:1004465

Цена: 25.90лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Сглобете този дълъг пъзел за под, изобразяващ колона от различни превозни средства. Натиснете бутончето с картинката на кола, за да чуете клаксона! Децата ще се забавляват докато подреждат пъзела и натискат бутона.  Пъзелът стимулира умението за сглобяване и помага за обогатяване на лексиката.

Състои се от 10 части с различни превозни средства и звуков бутон клаксон.

Размер: 140 см x 14 см.

За деца над 3 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също