Galt образователна игра писането е забавно

Марка:GALT

Код на продукт:1105203

Цена: 19.90лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Този е комплект е в помощ на децата, така че те да могат по забавен начин да се научат да пишат букви и цифри. От особена важност е формирането на добри навици и правилен подход. Важно е също процесът на учене да бъде интересен и забавен. Просто следвайте очертанията на буквите и цифрите с пръст или с изтриваемия маркер, включен комплекта.

Съдържание: 6 ламинирани карти за многократна употреба с размери 160 x 220 мм, изтриваем маркер, молив и бележник А5 с 80 бр. бели листа, половината разграфени с линии.

Комплектът е подходящ за деца от 3-6 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също