Galt Килим за бебе - Ферма

Марка:GALT

Код на продукт:1004126

Цена: 74.00лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Голямо, активно килимче с 6  животни от фермата. Меко и удобно вашето дете може да изучава цветовете, да развива различни възприятия като слух, допир и др.

  •     патето има пиукаща човка
  •     вълната на овцата е много мека
  •     петната по кравата са от велур
  •     крилото на петлето е шумолящо
  •     прасето има лъскав нос
  •     опашката на магарето завършва с тънки въженца

Меко и безопасно, пере се в пералня.

Размерът на килимчето е  100 x 100 см.

За деца:  0+

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също