Gabol rocking ученическа раница с две отделения

Марка:Gabol

Код на продукт:22054099

Цена: 75.90лв.
Количество:

Идеята GABOL се ражда още през 1965 във Валенсия (Испания) и в самото си начало е повече ентусиазъм и две шевни машини. През 1983 г. GABOL е вече оформена компания със сериозна структура.

Раница за училище Gabol с две отделения и допълнителен джоб отпред. Два странични джоба за вода. Раницата има колан за фиксиране на гърдите, както и допълнителни колани за закачване на скейтборд или връхна дреха. Широки, подплатени презрамки и ергономичен гръб.

  • размери: 32 х 44 х 18 см.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също