Gabol treck Ученическа раница с колела
Специални предложения

Gabol treck Ученическа раница с колела

Марка:Gabol

Код на продукт:21277329

Цена: 90.00лв. 122.90лв.
Количество:

Идеята GABOL се ражда още през 1965 във Валенсия (Испания) и в самото си начало е повече ентусиазъм и две шевни машини. През 1983 г. GABOL е вече оформена компания със сериозна структура.

Ученическа раница с колела с едно отделение с вътрешна преграда и място за лаптоп 15.4". Раницата има три джоба отпред, два странични, органайзер за химикалки, телефон и др. Телескопична дръжка и подложка на дъното. Тролеят е подходящ и за ръчен багаж за самолет.

Размери: 32 / 15 / 44 см

Тегло: 1 600 г

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също