eeBoo пъзел парти на езерото

Марка:eeBoo

Код на продукт:PZLAK2

Цена: 15.90лв.
Количество:
Тагове: eeBoo, пъзел

Всички горски животни са поканени на магическо парти на езерото, с вълшебните илюстрации на Кевин Хоукс. Процесът на подреждане на пъзела помага в развитието на логическо мислене, запознаване с форми, и разпознаване на цветовете. Децата се чувстват провокирани от задачата и се гордеят, когато я завършат! Пъзелите на eeBoo са отпечатани на рециклиран картон с мастила на растителна основа, така че родителите могат да се чувстват уверени в качеството и безопасността на всеки продукт. Този пъзел с 42 елемента е идеален за деца на възраст над 3 години.

Размери: 20 х 14 х 5 см.

Носител на награда: Oppenheim Gold Award

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също