eeBoo игра с карти направи история вулканичен остров

Марка:eeBoo

Код на продукт:TSVOL2

Цена: 24.90лв.
Количество:

Този комплект от 40 карти разполага със сцени и герои, изпълнени с напрежение и интриги от вулканичния остров. Повтарящи се герои, места и предмети насърчават свързването на картите в безкрайни комбинации за свежи, нови истории всеки път. Играчите се насърчават да направят свои собствени истории базирани на изображенията от картите. Това е идеална игра за деца, които все още не могат да четат. Направи си история/приказка е игра, която стимулира въображението, развива речевата култура и умението за общуване, тренира паметта и подобрява изказа. Играта може да се адаптира и за възрастни. Картите могат да бъдат организирани в безкрайни начини за игра, което ги прави идеален вариант за пътувания, дъждовни дни или специално време родител-дете.

Можете да играете, теглейки карта от тестето, като всеки играч разказва по своята, а следващият допълва историята по илюстарцията от картата, която му се падне. Всеки следващ играч трябва да запомни и възпроизведе историите на разказвачите преди него. Може на всеки играч да се раздадат по няколко карти, които да му дават възможности за избор.

Може да изградите играта и върху 7-8 карти, давайки възможност на детето (когато е по-малко) да Ви допълва и помага при изграждането на историята. Работете заедно в екип и накрая накарайте детето да разкаже само приказката, използвайки картите като жокери.

Възраст 3 +

Играта е носител на наградата Oppenheim Gold Award

Илюстрации: Алекс Бароу

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също