eeBoo пъзел карта на света

Марка:eeBoo

Код на продукт:PZWR2

Цена: 38.00лв.
Количество:
Тагове: eeBoo, пъзел

Страните и океаните, забележителности и зверове - направете нашият свят какъвто е - север, юг, запад и изток. Редейки красивият пъзел от 100 елемента, бързо научавате интересни факти за това, което ни заобикаля. Пъзелите на eeBoo са отпечатани на рециклиран картон с мастила на растителна основа, така че родителите могат да се чувстват уверени в качеството и безопасността на всеки продукт.

Включена легенда на английски език.

Размери на кутията: 34 х 22 х 5 см.

Размери на пъзела: 47 х 69 см.

Носител на награда: Oppenheim Gold Award

Подходящ за деца над 5 год.

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също