eeBoo магнитна игра направи история вулканичният остров

Марка:eeBoo

Код на продукт:MSVOL

Цена: 24.90лв.
Количество:

Магнитна игра със сцени и герои, насърчаваща въображението, умението за разказване и речевата култура, с неподръжаемите илюстарции на eeBoo. Истории базирани на сцените, които сами подреждате с помощта на 38-те магнита от комплекта.

Магнитната дъска е магически остров, заповядайте на вълшебно приключение! Тигър, маймуни и крокодил са звездите в предстоящите истории. Слънцето изгрява, а тайните на острова чакат да бъдат открити.

Това е идеална игра за деца, които се учат да четат. Направи си история/приказка е игра, която стимулира въображението, развива речевата култура и умението за общуване, подобрява изказа. Магнитната дъска може да се закачи на стената или да стои изправена, с помощта на сгъваемата стойка на гърба.

Възраст 5 +

Размери: 35 х 30 см

Грамотност, разказване на истории, рисуване, въображение, математика са сред уменията, които продуктите eeBoo насърчават. Американската компания е производител висок клас бутикови играчки, които са 100% оригинални (без лицензи). EeBoo работи с едни от най-известните и обичани илюстратори на детски книги. Голяма част от продуктите са базирани на старомодни формати, които eeBoo преоткрива с подходящи илюстрации и съвременен дизайн и са носители на множество награди. Клиенти на марката са хора, които ценят качеството и търсят уникални детски артикули, които не могат да бъдат намерени навсякъде. eeBoo вдъхновяват родителите и ги карат да седнат на пода, за да играят с децата си.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също