Ecotronic Toys Mr. Robot Head
Специални предложения

Ecotronic Toys Mr. Robot Head

Марка:Ecotronic Toys

Код на продукт:50026

Цена: 47.00лв. 57.00лв.
Количество:

Играта е част от линия "екологично чисти" играчки, наречени Ecotronic. Опаковката е направена от био-разградими материали и всяка играчка от Ecotronic линията работи без използването на батерии. Г-н Robot Head има манивела на гърба, която генерира ток и активира звук и светлини.

Който допре горещия проводник с примката, изгаря. Цел на играта е да минеш с металната кука през антените без да ги докосваш и да правиш контакт. Когато играч докосне антената, господин Робот започва да свети и дава звукови сигнали.

Размери: 14 см х 14 см х 22 см

Продуктът е с нарушена опаковка.

 

 

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също