Djeco спирала с дрънкалка котето Минти

Марка:Vilac

Код на продукт:DJ06384

Цена: 39.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Детска играчка, която развива фината моторика и сетивата.

Котето Минти има дрънкалка вместо коремче. Лапичките му са свързани с метална спирала окичена с много различни по форма фигурки. Оставете малчугана да се забавлява прекарвайки по спиралата дървените елементи. Коремчето на Чоко е пълно с пъстроцветни топчета, които се въртят и издават забавен шум. Играчката е изработена от дърво и боядисана в ярки цветове на водна основа.

Размер на играчката: 16.5 x 24.5 x 8.7 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също