Djeco нарисувай стъпка по стъпка - обекти

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08323

Цена: 20.00лв.
Количество:
Тагове: DJECO, рисуване

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

С комплекта научи се да рисуваш стъпка по стъпка Вашето дете ще се научи да рисува животни, къщи, принцеси, коли, камиони и какво ли още не.

Комплектът има 24 помощни карти, дъска за рисуване (триеща се), маркер и кърпичка за изтриване.

Възраст: 4-7 години

Размер на опаковката: 21.5 x 21.5 x 3 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също