Djeco Комплект за оцветяване Marie's pretty dresses

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09886

Цена: 29.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Страхотен комплект за оцветяване с флумастри за малки девойки. Оцветете красивите рокли на Мери, а след това организирайте истинско модно ревю и пробвайте всички великолепни тоалети. Не се притеснявайте, че ще излезете извън очертанията, просто отделете дрешката от основата и тя ще бъде идеално оцветена. Комплектът съдържа стабилна дъска с размери 21см х 15 см, 4 листа дрехи за оцветяване, 7 флумастера, 1 брой вълшебен флумастер, който променя цветовете и книжка с инструкции "Стъпка по стъпка".

Възраст: 3- 6г

Размер на опаковката: 16.5 x 23 x 4 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също