Djeco Комплект за оцветяване Cherry tree

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08613

Цена: 43.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Комплект за оцветяване с флумастри, предназначен за деца над 9 години вдъхновен от стила Art Nouveau /Арт Нуво/ характерен за изящните изкуства, архитектурата и приложните изкуства през 19 век. Характерните за стила вълнообразни детайли /пламъци, развети женски коси/ са в основата на красивите картини за оцветяване с много детайли.

Комплектът съдържа: 4 картини, 7 флумастера, 1 книжка "стъпка по стъпка"

За деца от 9-15 години

Размер на опаковката: 29,5 х 23 х 4 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също